Pikkutöppöset onnistumiseen

Ammattilaiselle

Milloin Pikkutöppöset auttaa?

Työskenteletkö vauvaa odottavien ja pikkulapsiperheiden parissa?

Maksuton verkkovieroitusohjelma

Vastaanotolla aika ei aina riitä tupakoinnin lopettamisen ohjauskeskusteluun. Muista silloin Pikkutöppöset ja ohjaa asiakas sivustollemme!

Anonyymi verkkotoimintamme tukee ja kannattelee asiakasta tupakoinnin lopettamisessa esimerkiksi neuvolakäyntien välissä.

Sivustomme sisältö perustuu tupakka- ja nikotiiniriippuvuuden Käypä hoito -suositukseen (2018). Verkkotoiminnassamme sovellamme motivoivan keskustelun menetelmää sekä elintapojen muutosvaihemallia (Prochaskan & DiClemente).

Maksuton verkkovieroitusohjelmamme tukee vauvaa odottavia sekä pikkulasten vanhempia ottamaan kanssamme 7+1 askelta tupakoinnin lopettamiseen – pienten töppösten tähden!

Materiaalit keskittyvät nikotiiniriippuvuuden ymmärtämiseen, huolelliseen lopettamiseen valmistautumiseen sekä motivaation ja pystyvyydentunteen vahvistumiseen.

Verkkovieroitusohjelma on tarkoitettu käytäväksi läpi itsenäisesti ja itselle sopivaan tahtiin. Sisältö soveltuu myös muista nikotiinituotteista vieroittautuville.

Vertaistukea foorumista

Kysy asiantuntijalta -chat auki kahdesti viikossa

Pikkutöppösten foorumi toimii anonyymina keskustelualustana vauvaa odottaville sekä pienten lasten vanhemmille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin tai muun nikotiinituotteen käytön.

Keskustelu muiden samassa tilanteessa olevien kanssa auttaa jäsentämään omia ajatuksia sekä tarjoaa uusia oivalluksia lopettamisesta. Foorumissa on mahdollisuus jakaa kokemuksia niin onnistumisista, retkahtamisista kuin myös uudesta arjesta ilman nikotiinia.

Pikkutöppösten Kysy asiantuntijalta -chat vastaa tupakoinnin lopettajien kysymyksiin kahdesti viikossa: tiistaisin 10-12:00 ja torstaisin 9-11:00. 

Kysy asiantuntijalta -chat on tarkoitettu henkilökohtaiseen keskusteluun nikotiinivieroituksen asiantuntijan kanssa. Chatissa voi kysyä ja jutella mistä tahansa tupakoinnin tai muiden nikotiinituotteiden käytön lopettamiseen liittyvästä.

pikkutöppöset onnistumiseen

Haluaisitko kuulla lisää toiminnastamme?

Kerromme enemmän kuin mielellämme lisää!

Ota yhteyttä info@pikkutopposet.fi, niin sovitaan puolen tunnin Teams-tärskyt tai tulemme käymään paikan päällä. Sovitaan samalla materiaalin toimituksesta.

Löydät maistiaisia toiminnastamme myös Instagram- ja TikTok-tileiltämme. Julkaisumme tarjoavat kiinnostavia näkökulmia nikotiinivieroituksesta myös sote-alan ammattilaisille.

Otahan seurantaan tili @pikkutopposet.

Tilaa uutiskirjeemme

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme toiminnastamme ja tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Tilaa uutiskirje jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.

Uutiskirjeidemme osoiterekisterit koostetaan henkilöistä, jotka ovat tilanneet niitä, sekä yhteistyökumppaneistamme tai henkilöistä, jotka ovat asemansa ja toimensa kautta tekemisissä teemojemme kanssa.

Materiaalitilaukset

Voit tilata julisteita ja käyntikortteja lähettämällä sähköpostia: info@pikkutopposet.fi

Ilmoitathan tilauksessa yhteyshenkilön nimen ja puhelinnumeron, postitusosoitteen sekä tarvittavan materiaalin määrän.

Materiaali on maksuton. Maksamme myös postimaksun puolestasi.

Materiaali postitetaan viikon sisällä tilauksesta.

Pikkutöppöset -juliste

Juliste (A3) kiteyttää kaiken sen, mitä asiakkaan on hyvä tietää ja muistaa toiminnastamme.

Pikkutöppöset -käyntikortit

Käyntikortti (10x10cm) on helppo antaa muistilapuksi mukaan asiakkaalle.

Pikkutöppöset -tarrat

Kuvia someviestintään

Kaipaisitko valmista materiaalia, jolla voit kertoa Pikkutöppösten toiminnasta oman organisaatiosi someviestinnässä?

Tulit juuri oikeaan paikkaan. Alle on koottuna erilaisia kuvajulkaisuja teksteineen, joilla voit kertoa Instagramissa tai Facebookissa Pikkutöppösten toiminnasta ja chat-palvelusta.

Klikkaa kuva auki, lataa se laitteellesi ja käytä sitä organisaatiosi somessa kertoaksesi meistä. Kiitos!