Pikkutöppöset onnistumiseen

Ammattilaiselle

Milloin Pikkutöppöset auttaa?

Työskenteletkö vauvaa odottavien ja pikkulapsiperheiden parissa?

Maksuton verkkovieroitusohjelma

Vastaanotolla aika ei aina riitä tupakoinnin lopettamisen ohjauskeskusteluun. Muista silloin Pikkutöppöset ja ohjaa asiakas sivustollemme!

Anonyymi verkkotoimintamme tukee ja kannattelee asiakasta tupakoinnin lopettamisessa esimerkiksi neuvolakäyntien välissä.

Verkkotoimintamme perustuu terveydenhuollossakin käytettävään  muutosvaihemalliin ja motivoivan keskustelun menetelmiin. 

Maksuttomassa verkkovieroitusohjelmassamme tuemme vauvaa odottavia ja pikkulasten vanhempia ottamaan kanssamme 7+1 askelta tupakoinnin lopettamiseen – pikkutöppösten tähden!

Materiaalit keskittyvät nikotiiniriippuvuuden ymmärtämiseen, huolelliseen tupakoinnin lopettamisen valmistautumiseen sekä motivaation ja pystyvyydentunteen vahvistumiseen.

Verkkovieroitusohjelma on tarkoitettu käytäväksi läpi itsenäisesti ja itselle sopivaan tahtiin.

Vertaistukea viikkochatista keskiviikkoisin

Kysy asiantuntijalta -chat auki kahdesti viikossa

Keskiviikkoiltaisin järjestettävät viikkochatit tarjoavat sekä vertaistukea että ammattilaisen apua tupakasta vieroittautumiseen.

Viikoittaisissa ryhmächateissa on mahdollisuus keskustella anonyymisti muiden samassa tilanteessa olevien kanssa ja saada uusia oivalluksia tupakoinnin lopettamisesta. Mukana keskustelua virittämässä ja kysymyksiin vastaamassa on tupakkavieroituksen asiantuntija. 

Jos vauvaa odottava tai pikkulapsiperheen vanhempi kokee ryhmässä juttelemisen vieraana, voi hän saada apua Pikkutöppösten Kysy asiantuntijalta -chatista. 

Kysy asiantuntijalta – chat on tarkoitettu henkilökohtaiseen keskusteluun tupakkavieroituksen asiantuntijan kanssa. Chatissa voit kysyä kysymyksiä tai pohtia lopettamista ja sen haasteita. 

pikkutöppöset onnistumiseen

Haluaisitko kuulla lisää toiminnastamme?

Kerromme enemmän kuin mielellämme lisää!

Ota yhteyttä info@pikkutopposet.fi, niin sovitaan puolen tunnin Teams-tärskyt tai tulemme käymään paikan päällä. Sovitaan samalla materiaalin toimituksesta.

Sivustomme lisäksi löydät maistiaisia toiminnastamme Instagram- ja TikTok-tileiltämme. Julkaisumme tarjoavat kiinnostavia näkökulmia nikotiinivieroituksesta myös terveydenhuollon ammattilaisille.

Otathan seurantaan tili @pikkutopposet.

Tilaa uutiskirjeemme

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme toiminnastamme ja tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Tilaa uutiskirje ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.

Uutiskirjeidemme osoiterekisterit koostetaan henkilöistä, jotka ovat tilanneet niitä, yhteistyökumppaneistamme tai henkilöistä, jotka ovat asemansa ja toimensa kautta tekemisissä teemojemme kanssa.

Materiaalitilaukset

Voit tilata julisteita ja käyntikortteja lähettämällä sähköpostia: info@pikkutopposet.fi

Ilmoitathan tilauksessa yhteyshenkilön nimen, postitusosoitteen sekä tarvittavan materiaalin määrän.

Materiaali on maksuton. Tavallisena kotimaan kirjeenä lähetettävästä postituksesta ei peritä postimaksua. Isompiin tilauksiin lisätään tarvittaessa postimaksu materiaalin määrän perusteella.

Materiaali postitetaan viikon sisällä tilauksesta.

Pikkutöppöset -juliste

Juliste (A3) kiteyttää kaiken sen, mitä asiakkaan on hyvä tietää ja muistaa toiminnastamme.

Pikkutöppöset -käyntikortit

Käyntikortti (10x10cm) on helppo antaa muistilapuksi mukaan asiakkaalle.

Pikkutöppöset -tarrat

Kuvia someviestintään

Kaipaisitko valmista materiaalia, jolla voit kertoa Pikkutöppösten toiminnasta oman organisaatiosi someviestinnässä?

Tulit juuri oikeaan paikkaan. Kokoamme tänne erilaisia kuvia teksteineen, jolla voit kertoa Instagramissa tai Facebookissa Pikkutöppösten toiminnasta ja chat-palveluista.

Klikkaa kuva auki, lataa se laitteellesi ja käytä sitä organisaatiosi somessa kertoaksesi meistä.

Hits: 202