Foorumi

Olethan ystävällinen ja asiallinen kanssakeskustelijoille

Foorumissa noudatamme turvallisen tilan periaatteita anonymiteetin, luottamuksellisuuden sekä kunnioittavan keskusteluilmapiirin suhteen. 

Palstan ylläpitäjälle, eli Filha ry:n Pikkutöppösistä onnistumiseen -hankkeelle, ei tallennu tietoja, joista keskustelija voitaisiin tunnistaa. Yksittäisiä, tunnistamattomia kommentteja saatetaan hyödyntää esimerkinomaisesti toiminnan kehittämisessä ja markkinoinnissa.

Vertaistuki antaa hyvää lisäboostia lopettamiseen

Pikkutöppöset Foorumi on anonyymi keskustelualusta vauvaa odottaville ja pienten lasten vanhemmille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin tai muun nikotiinituotteen käytön.

Tiedämme, että tupakoinnin lopettaminen voi olla haastavaa, mutta riittää, että olet harkinnut lopettamista. Olemme täällä tukemassa sinua matkallasi kohti tupakoinnista luopumista ja uutta, terveellisempää elämäntapaa. Voit kirjoittaa tänne kokemuksistasi liittyen raskauteen ja tupakointiin. 

Sister having fun in the bad,and sharing moments of love. Little girls having fun together in bed. Little girls playing at home on bed.
dad-and-son-playing-together-outdoors-happy-fathe-2023-03-27-20-36-03-utc

Valmistaudu muutokseen

Hyvä valmistautuminen on avainasemassa lopettamisprosessissasi. Pikkutöppöset Foorumi tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa kokemuksiasi ja kuulla muiden tarinoita onnistumisista, retkahduksista sekä uudesta arjesta ilman nikotiinia. Täällä voit ilmaista ajatuksiasi turvallisessa ympäristössä ja saada vertaistukea niiltä, jotka ovat samassa tilanteessa.

Kokemuksia raskaudesta ja tupakoinnista - keskustelu auttaa

Keskustelu muiden samassa tilanteessa olevien kanssa auttaa sinua jäsentämään omia ajatuksiasi ja tarjoaa uusia oivalluksia tupakoinnin lopettamisesta. Pikkutöppöset Foorumi on paikka, jossa voit esittää kysymyksiä, jakaa huoliasi ja antaa sekä vastaanottaa tukea muilta tupakoinnin lopettajilta. Yhdessä voimme voittaa nikotiiniriippuvuuden haasteet.

Super mom with baby boy travelling in backpack. Mother on hiking adventure with child, family trip in mountains. Vacations journey with infant carried on back, weekend travel in Tenerife, Spain.
Portrait of Grandmother and granddaughter having fun blowing soap bubbles

Käytännön vinkit matkallasi

Tupakoinnin lopettaminen vaatii käytännön toimia ja päätöksiä. Foorumillamme jaetaan käytännön vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua ottamaan askeleet kohti omaa onnistumistasi. Olipa kyseessä sitten nikotiinikorvaushoitojen käyttö, liikunnan lisääminen tai stressinhallinnan harjoitukset, saat arvokasta tietoa ja tukea täältä.

Pikkutöppöset Foorumi on paikka, jossa voit löytää yhteisöllistä voimaa tupakoinnin lopettamiseen. Riittää, että olet harkinnut lopettamista, ja me olemme täällä auttamassa sinua matkallasi kohti terveellisempää elämäntapaa. Keskustelu muiden samassa tilanteessa olevien kanssa, käytännön vinkit ja vertaistuki ovat avainasemassa onnistumisessasi.